De juiste medewerker

Algemeen
In de zakelijke dienstverlening is de juiste interimmer voor een specifieke dienst van essentieel belang. In de bedrijfsfilosofie van Questus staat de interimmer op een project dan ook centraal. Questus zet altijd ondernemende interimmers in omdat het altijd gaat om de toegevoegde waarde welke de interimmer realiseert, met zich meebrengt.

Klantperspectief
Het ondernemerschap van elke interimmer via Questus garandeert de klant dat de interimmer zijn meerwaarde in het verleden heeft bewezen, beschikt over jarenlange ervaring in zijn professie, weet wat hij/zij wil en wat hij/zij kan. De interimmers van Questus vormen een gezamenlijk collectief, met individueel schaduwmanagement.
Interimmers die via Questus worden ingezet zijn nauwgezet geselecteerd en hebben een uitgebreide sreening ondergaan. Veelal zijn het interimmers die reeds jarenlang met Questus geassocieerd zijn en waar wij ons handen voor in het vuur durven steken. Het heeft geen enkele zin "koude" selectie en aanbieding, bijvoorbeeld op basis van CV's plukken van internet, te doen. Questus staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid op de aangeboden interimmer die zij via "warme voorselectie"aan u aanbieden. Hebben we geen interimmer beschikbaar of is de gevraagde expertise niet voorhanden dan hoort u dat ook van ons, uiterlijk 48 uur na uw aanvraag.